27 травня 2020, 15:00, Насіння

Вихід на прямі продажі насіння спричинив кадрові зміни в керівництві Corteva Agriscience

Про це з посиланням на дані джерел на ринку повідомляє Latifundist.com.

Згідно з інформацією, причиною того, що Роман Нижник залишає посаду є непорозуміння щодо виплати бонусів.

За словами іншого джерела, причиною звільнення є негативні результати продажів.

«Компанія вийшла на прямі продажі, роздавши насіння в кредит. Його буде важко повернути, тому що не всі аграрії зможуть зібрати достатній урожай через погані погодні умови. Навіть відкриття ринку землі, падіння цін на зерно та нафту не зможуть полегшити ситуацію», — повідомляє одне з джерел.

В коментарі для Latifundist.com Роман Нижник підтвердив інформацію про звільнення з компанії.

«Я відкритий до співпраці з компаніями, які готові інвестувати в розвиток своїх співробітників», — підкреслив Роман Нижник.

За інформацією джерел, цю посаду займе Ігор Комнатний, який раніше працював менеджером із роботи з ключовими клієнтами в Corteva.

Також, нещодавно відбулися зміни у відділі продажів. Андрій Андрюшко був переведений до виробничого відділу. Згідно з інформацією, причиною стало падіння продажів ЗЗР, насіння соняшнику Pioneer та Brevant. Цю посаду займе Віталій Коверник, який вже працював в компанії, проте протягом останніх 2 років керував відділом інновацій в компанії «Бізон-Тех».

Як згодом повідомили в прес-службі Corteva Agriscience, з 1 липня 2020 року керівник комерційного відділу компанії в Україні Андрій Андрюшко обійме посаду керівника з виробництва насіння в Україні та Росії. До компанії також приєднається Віталій Коверник, який в аналогічний термін обійме посаду керівника комерційного відділу. 

Крім того, Ігор Кімнатний, який призначений на посаду керівника з продажу насіння Pioneer, візьме на себе обов'язки Романа Нижника, який продовжить свою кар'єру за межами організації.

Читати по темі: Насіннєвий матеріал Brevant аграріям продавали дорожче, ніж насіння Pioneer