22 квітня 2020, 14:00, Україна

Інфографіка АгроПогода України 2015-2020 рр. дозволить аграріям аналізувати погоду

Клімат в Україні змінюється і сільгоспвиробникам необхідно адаптуватися до нових погодних умов. Тепер зробити це буде простіше за допомогою оновлюваної метеографіки «АгроПогода України».

Ексклюзивна інформація зібрана і систематизована на основі даних близько 200 метеостанцій по всій Україні. В базу даних включені такі важливі для агровиробництва показники як: опади, температура повітря (максимальна, мінімальна, середня), температура ґрунту (мінімальна, середня), вологість ґрунту, хмарність у відсотковому співвідношенні.

«Вільний доступ до метеоаналітики за останні 5 років дозволить всім українським аграріям якісно і оперативно проаналізувати погодні показники у своєму регіоні. Інформація з детальною розбивкою буде оновлюватися щомісяця. Сподіваємося, що даний проект дасть можливість сільгоспвиробникам підготуватися до змін клімату, поліпшити продуктивність, уникнути ризиків і підвищити ефективність своїх господарств», — підкреслив виконавчий директор Метео Фарм Дмитро Максименко.

Читати по темі: Дмитро Максименко: Метео Фарм зробить доступними точні метеопрогнози як для холдингів, так і для найдрібніших фермерських господарств