14 квітня 2020, 15:00, Посівна

НІБУЛОН планує завершити посівну в максимально стислі строки

Увесь комплекс робіт із сівби «НІБУЛОН» планує завершити в максимально стислі терміни. Про це йдеться на сторінці компанії у Facebook.

«Щодо прогнозів врожайності культур ярих, то наразі все залежить від весняних дощів. За зимовий період накопичилася критично низька кількість вологи у ґрунті й на формування врожаю, як ніколи, впливатимуть поточні опади», — зазначив Костянтин Хмельницький, заступник генерального директора компанії з сільськогосподарського виробництва.

Також наприкінці минулого тижня усі виробничі підрозділи закінчили друге підживлення озимини. Наразі тривають роботи із обробітку рослин та ґрунту засобами захисту.

За результатами обстеження полів компанії, майже всі посіви перезимували успішно, врожай формує 33,9 тис. га озимих культур, у тому числі 29,1 тис. га пшениці, 1,6 тис. га ячменю озимого та 3,2 тис. га ріпаку.

Зазначається також, що нещодавно компанія закупила для нового аграрного сезону сільськогосподарську техніку на загальну суму 1,22 млн доларів.

«НІБУЛОН» продовжує працювати в штатному режимі, дотримуючись при цьому всіх заходів для унеможливлення передачі коронавірусної інфекції COVID-19 між працівниками компанії», — повідомляють в компанії.

Слідкуйте за посівною і залишайтеся в курсі останніх новин разом з SuperAgronom.com та «Посівна Онлайн 2019/20» Проект створений в партнерстві з компанією BASF.