8 квітня 2020, 12:00, ЗЗР

Пропозиція тижня на маркетплейс SuperAgronom: гербіциди Глобстар та Ацет-топ, добриво-пробіотик Leanum

Для захисту посівів та підвищення врожайності цього тижня пропонуємо придбати:

Ацет-топ (ацетохлор, 900 г/л) — 4920 грн/каністра 20 л (246 грн/л)

Глобстар (трибенурон-метил, 750 г/кг) — 1262 грн/упаковка 0,3 кг, 2523 грн/упаковка 0,5 кг

Leanum (бактерії, гриби, фульвові кислоти, вітаміни) — 8720 грн/каністра 20 л (436 грн/л)

Гербіцид Ацет-топ — це висока економічна ефективність, зменшення витрат на механічний обробіток ґрунту, знищення бур’янів ще до моменту їх появи на поверхні ґрунту та широкий спектр контрольованих бур’янів. Рекомендована норма витрати 1,5 – 3,0 л/га залежно від ситуації та видового складу бур’янів.

Гербіцид Глобстар — це надійний контроль широкого спектру дводольних бур’янів; контроль найпроблемніших бур’янів, у т.ч. лободи, видів осотів, амброзії, нетреби, видів гірчаків, підмаренника та ін.; гнучкість у застосуванні: від 2 до 8 листків у культури.

Добриво-пробіотик Leanum — це покращення родючості ґрунту й відновлення його структури завдяки високому вмісту активних штамів природних бактерій родів Azotobacter, Bacillussp., Oligotrophe, Pseudomonas, Rhizobium та інших. Насичує ґрунт аміачним азотом та мобілізує фосфор і калій у ґрунті, прискорює розкладання рослинних решток.

Придбайте якісні та доступні препарати напряму від компанії Agrii!

Не проґавте нагоду отримати СуперСтійкість до погодних умов та до «вірусної кризи» разом із маркетплейс SuperAgronom! Антикризові пропозиції від найкращих виробників — щотижня.