3 квітня 2020, 15:00, ЗЗР

ALFA Smart Agro посилює заходи безпеки при роботі в умовах карантину

За даними прес-служби компанії ALFA Smart Agro, посилений режим роботи запроваджено на Білоцерківському заводі препаративних форм. Додаткові заходи захисту передбачають доставку співробітників, практику температурного скринінгу, дотримання безпечної дистанції та дезінфікування приміщень. Наразі завод працює в посиленому режимі, щоб виготовити необхідний для аграрного сезону обсяг препаратів.

Окрім цього, особливі карантинні заходи запроваджені на складах. Всі співробітники, які контактують з товарами, використовують захисні комбінезони, респіратори і рукавички. Водії, які заїжджають на територію логістичного комплексу, зобов'язані бути в масці і не виходити з кабіни машини під час відвантаження. Необхідні документи вони передають через вікно співробітнику складу в масці і одноразових рукавичках.

«Департамент логістики забезпечує безперебійну поставку товарів в регіональні склади. Наразі в 16 областях України працюють 18 складів. Всі вони заповнені необхідними на найближчий час препаратами», — повідомляють в компанії ALFA Smart Agro.

В умовах карантину регіональні співробітники ALFA Smart Agro продовжують консультувати господарства з питань застосування препаратів. Контактуючи з клієнтами фахівці компанії використовують необхідні засоби особистого захисту.

«Наша команда — найцінніший ресурс компанії, тому ми робимо все можливе, щоб убезпечити своїх співробітників від вірусу і при цьому забезпечити агровиробників України необхідними ЗЗР», — відзначають в прес-службі ALFA Smart Agro.