Кукурудза МАС 24С (ФАО 280)

3355
Рекомендована зона
полісся, лісостеп, степ
Група стиглості
середньоранній
Потенціал врожайності, т/га
16,0
ФАО
280
Рекомендована густота на час збирання, шт./га
70-80 тис.
Виробник
Рік реєстрації
2017
Вид зерна
кременисто-зубоподібний
Зерен в ряду
24-28
Напрям використання
зерновий
Кількість рядів зерен
16-20
Маса 1000 зерен, г
330-350
Микола Трач
Директор СТОВ «Авангард»
З компанією MAS Seeds працюємо вже близько 10 років. Співпрацею ми повністю задоволений, тому що компанія пропонує високоякісні гібриди, що підходять до наших умов вирощування, а також її торгові представники надають агрономічні консультації та рекомендації, що дуже допомагає нам в роботі.В цьому році сіяли гібрид кукурудзи MAS 24.С та через погодні умови цього року не сподівались на високий врожай, але гібрид себе показав добре. Ми все ж таки думаємо, що це завдяки особливостям гібридів WATERLOCK, які спеціально вивели для таких посушливих умов, з яким ми останні роки стикаємося.
02 лютого 2021
Дмітрієв Олексій Миколайович
Директор ТОВ «Злато Таврії»
Компанію MAS Seeds знаємо давно та працюємо з ними вже біля чотирьох років. Ми сіємо гібриди MAS Seeds як на товарних посівах, так і вже котрий рік поспіль сіємо всю лінійку гібридів на демо-посівах, тому ми перші дізнаємося про новинки компанії та бачимо які з них мають великий потенціал. В цьому році ми посіяли MAS 24.С під капельне зрошення та отримали 83,2 ц/га. Ми задоволені роботою з компанією, нам подобається їх дистриб’ютори та якість їх гібридів нас також влаштовує. Плануємо і надалі співпрацювати.
16 грудня 2020
Бучило Володимир Іванович
Керівник ТОВ «Діоніс»
Працюємо з компанією MAS Seeds вже декілька років. В цьому році ми сіяли демо-лінійку гібридів кукурудзи та соняшника усіх брендів іноземної селекції, що представлені в Україні. Хоча гібридів було дуже багато, але гібриди MAS Seeds відрізнялися дуже вигідно від конкурентів. Найбільше сподобались з кукурудзи гібриди MAS 25.F та MAS 24.C. Цього року ситуація з вологою була дуже критична і урожайність гібридів всіх компаній впала в порівняні з минулим роком, але гібриди компанії MAS Seeds змогли показати результат на рівні 45 ц\га. Для порівняння, конкуренти більше 35 ц\га в таких умовах не дали. Я вважаю, що це чудові результати за умови 50 мм опадів за період вегетації і абсолютно сухого серпня.
16 грудня 2020
Роман Коцюбенко
Торговий представник по Правобережній частині Київської та Черкаської областей
Враховуючи кількість мінеральних добрив, що були застосовані під час вирощування, можна сказати, що технологія вирощування була інтенсивною. Кількість опадів була оптимальна і в відповідні фази розвитку кукурудзи. Але температурний режим під час цвітіння та кількість днів з температурою 30°С та вище була лімітуючим фактором для кукурудзи. Проте гібрид підтвердив свою пластичність та стійкість до стресових умов і показав гідний результат.
01 грудня 2020
Олександр Маняк
Торговий представник по Миколаївській області
Враховуючи достатню кількість опадів в вигляді дощу, що випали в оптимальні строки, а саме коли кукурудза закладає свій потенціал врожаю (5-10 листів), а також додатковий полив (70 мм) на протязі вегетації, дозволили досягти хорошого результату врожайності.
01 грудня 2020

Акції
Популярне